Terug

Cafe d'Anvers

Het is logisch dat je een zeker mate van belangstelling gaat tonen voor de muzikale ondernemingen van klasgenoten, als ze het er maar vaak genoeg over hebben. In sommige gevallen kan dit irritant worden, vervelend en kan het zelfs de banden des vriendschaps onder druk zetten. In andere gevallen kan het weer leiden tot goeie muzikale avonden met veel bier. Bier is goed.

Cafe d'Anvers is een zo'n onderneming waar 2 (technisch gezien voormalige) klasgenoten zich hebben vernenigd met die gozer van rubenov.nl, de site waar ik vorige week nog vleiende dingen over heb gezegd in het Engelse gedeelte.

Het probleem met zulke bandjes is eigenlijk dat je de leden niet al te goed moet kennen, anders kijk je door hun zorgvuldig opgebouwde stoere imago heen. Ik weet dat de eindeloze blik van Roel gefabriceerd is en ik weet dat Joas, achter de drums, een rokend, 'tough guy' ding aan het doen is dat er normaal ook niet is. Ik heb Munchkin gespeeld met hem! Dat hoort genoeg te zeggen....

En dan staat Roel daar zo zijn best te doen, zo zich uit te leven en aanzienlijk meer emotie in zijn stem te stoppen dan dat ie toont in de rest van zijn leven en de 3 mannen (Ruben is de enige waar ik eigenlijk niks over weet...) staat te zuipen, te roken en dan merk je toch dat het goed is.

Tuurlijk! Want het leidt tot meer alcoholgebruik, meer lol en uiteindelijk een goeie avond. Al is het alleen maar omdat er wat te lachen valt op het podium. 

Dus, zorg dat je er bij bent in de betere TBS klinieken van Nederland voor een optreden van Cafe d'Anvers.

 

Terug


dutchman@sucksornot.info