Terug

Ontbijt bij Ikea!!

Ontbijt bij ikea. Het is bijna net zo erg als het klinkt. Wat denk je dat je bij de ikea aantreft 's morgens om half 10? Zouden het misschien de 50 jaar oude vutters kunnen zijn die op een gratis koffie uit zijn? Of misschien de mensen van de naburige camping weten dat ze daar voor een euro kunnen ontbijten?

Het goede antwoord is natuurlijk allebei. Beide groepen waren vertegenwoordigt en nog een paar groepen uit de samenleving die ik niet helemaal thuis kon brengen. Ik was daar ook. Waarom? Omdat je af en toe eens met je moeder mee gaat om haar een plezier te doen en omdat zij het plezierig vond daar eens om half tien te zijn. En dus was ik daar, brak en wel, want uiteraard was ik stom genoeg geweest om de avond van te voren aan het 11 procent bier te gaan. Ik zweer je dat ik nooit meer bier zal drinken...... ach wat lul ik nou. Elke keer als ik dat zeg hou ik dat ongeveer een dag vol, vaak minder. Gedoe.

 
Behalve de aanwezigheid van de ietwat geschifte campinggangers en de gefrustreerde 50 jarige vutters die vonden dat de deuren niet snel genoeg opengingen (alsof die mensen nog veel andere dingen te doen hebben gehad die dag..) is er nog iets aan de ikdea dat ik irritant vind. Als je door die vervloekte winkel loopt vind je, hoe kleinburgelijk alles ook is, altijd wel iets dat je wilt hebben! Zo ben ik die dag weggegaan uit de Ikea met 2 DVD wandrekken voor mijn uitpuilende collectie en een vitrinekast voor mijn uitpuilende collectie warhammer modellen. Bijna 80 euro gespendeerd aan die zooi!  Ik geef toe, de Benno en de Bedolf (Zweeds............godzijdank hebben we dat nooit op school gehad), staan erg mooi op mijn kamer, maar tegelijkertijd zweer ik dat ik niet snel meer een voet in de Ikea zal zetten. Het is een virus! Een infectie die niet uit te roeien is. De Zweden komen eraan!! Verstop je vrouwen en kinderen!!!
 

Ontbijt bij de Ikea sucks!

 

Terug


Volgende keer ontbijt bij de Burger king, ertegenover.

dutchman@sucksornot.info