Pimp je kijkwijzer

 

Ik kijk niet graag naar the Box. Sterker nog, ik kijk liever helemaal niet naar muziekzenders tegenwoordig. Nou had ik al een grondige hekel aan TMF sinds enkele leeghoofden op het idee gekomen zijn om een zender op te richten die een ieders herseninhoud eruit kan zuigen alsof het pasta is. Een langzame toename in het aantal leeghoofdige programma's op TMF, MTV en The Box zorgde ervoor dat ik minder en minder ging kijken totdat TMF alleen nog een verkeerde knop is geworden die je af en toe indrukt, schrikt alvorens verder te zappen naar de plek van bestemming. The Box is eenzelfde lot beschoren. Elke zender die 3 programma's uit de jaren 80 op een rij zet en ze dan 'coole, dope shit op de aftermiddag noemt' is een pijnlijk bloedig lot beschoren in de handen van de Spaanse inquisitie.
 
NOONE EXPECTS THE SPANISH INQUISITION!
 
Anyway...toch kijk ik af en toe naar the Box. Southpark wordt daar namelijk uitgezonden, vlak na de Fresh prince of bel air. Het is een korte marteling om het begin te vinden, maar het blijft een tekenfilm die de moeite waard is. Ik weet dat ikhet eigenlijk moet downloaden om te kijken wanneer ik wil. Ik weet dat het allang op mijn harde schijf had moeten staan en ik weet dat door het op Tv te volgen ik 4 seizoenen achter loop en lach om grappen over Mel Gibson's The passion, maar ik vindt het gewoon leuk, nog een beetje echte TV kijken!
 
Wat me nog het meest irriteert in mijn queeste een programma te volgen op The Box (wat niet makkelijk is met hun neiging om clips uit te gaan zenden in de pauze van Southpark waardoor een aflevering in 3 kwartier wordt uitgezonden in plaats van 20 minuten) is dan de kijkwijzer van te voren. De kijkwijzer is verplicht en je ziet em vaak in de vorm van een oogje dat TV kijkt, een korte leeftijd erbij en wat logootjes om aan te geven wat voor vunzigheid er allemaal in zit en je bent klaar. The Box heeft besloten dat dit niet hip genoeg is (tenslotte moeten ze hun reputatie wel hoog houden) en in het kader van 'pimp my whatever' is de kijkwijzer cooler gemaakt. Een hippe vent (ras lastig vast te stellen) die een plaat swingt en aangeeft hoe cool alles wel niet is. Dat wordt dan gevolgd door een intro schermpje dat aangeeft dat je in 'the box afterschool' zit. Tuurlijk...school is niet cool en The Box wel. Dat moet toch echt weer even erin gewreven worden.
 
Je bent zo diep in je bank gezakt dat je een zucht slaakt als het dan eindelijk begint. Godzijfuckingdank!!!

Terug naar de NL index


Haat jij de box?

Dutchman@sucksornot.info

\