Terug

Revolutie!

De tijd is eindelijk gekomen. Na het totale falen van de schijndemocratie die nog over was in nederland kunnen we nu eindelijk de langverwachte heilstaat stichten. Eentje die er misschien niet voor is om alle buitenlanders naar kampen te verplaatsen en uit het land te schoppen. Een die het wel waardeert dat we werkelijk ALLE vuile baantjes door diezelfde buitenlanders op laten knappen en toegeeft dat ze misschien inderdaad een zeer belangrijk deel in onze economie opvullen. Een heilstaat die niet gerund word door een sadistische, door de duivel bezeten vrouw die na het uitzetten van alle buitenlanders onze zielen komt opeisen.

Onthou 13 december als de dag dat het nog een keer mis ging. Dat er meerdere unieke dingen gebeurden in de Nederlandse politiek. Hoe kan een regering nu 3 keer vallen in 4 jaar tijd? Hoe kan een regering die al gevallen was NOG een keer vallen? Hoe kon Thorbecke nou ooit rekening houden met zoveel stompzinnigheid toen hij de grondwet schreef? Wie kan er over het algemeen rekening houden met zoveel stompzinnigheid? Hoe is het mogelijk dat er nog steeds mensen zijn die JP een goede premier vinden? Waar zijn die mensen nu? Waarom is Shadow Raiders geschrapt van RTL4?

Allemaal vragen die nu toch echt beantwoord moeten worden. Het volk eist antwoorden! Het volk eist de regering waar we op gestemd hebben en dat de regering die nu voor de 4e ker faalt nou eindelijk eens oprot, terug naar de holen waar ze uit gekropen zijn. Rita, terug naar je meester en doe Satan nog de groeten van ons!

Dus, komt allen. Neem uw Nederlandse vlaggen mee. We verzamelen zaterdag om 12.00 bij de ijscokar op het binnenhof. Brengt familieleden, honden en oma's en schreeuw het uit.

 

VIVA la revolution!!

 

Terug naar index


Lang leve de revolutie! Driewerf hoezee!

dutchman@sucksornot.info